Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-10-06 16:43:00

Lázár: a fideszes menedzsment is szétlopná az állami cégeket

Fideszes kormány alatt. Szocialista kormány alatt a szocialista menedzsment tenné ugyanezt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a parlamentben beszélt.

A Parlament mezőgazdasági bizottsága ellenőrző albizottságának keddi ülésén Lázár János is részt vett. A Miniszterelnökséget vezető miniszter az állami földek privatizációja kapcsán beszélt az állami cégek gazdálkodási gyakorlatáról: „Eladtuk az összes mezőgazdasági cégünket, rég túl vagyunk a gazdálkodáson. Nem csinálja a magyar állam. Miért? Mert nem tudott gazdálkodni. Mert szétlopták, ellopták és szétcsalták az állami mezőgazdaság cégeket.    

Kinek kell ez a világ? Nem hiszem, hogy bármelyikük is ezt akarja, hogy ezen a pár százezer hektárom elkezdjünk gazdálkodni, és amikor szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét” – mondta Lázár János. 


Az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága ellenörző albizottságának üléséről készült részletesebb videót itt tekinthetik meg.

Ajánlom

További belföldi híreink