Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-08-26 10:07:00

Égő fáklyát dobott egy rendőr autójára a HVIM-vezető

Incze Béla ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz a Budapesti Nyomozó Ügyészség – írja az Index.

Augusztus végén lezárulhat az a nyomozás, aminek a gyanúsítottja Incze Béla, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke – tudta meg az Index. A férfit azzal gyanúsítják, hogy tavaly szeptember 26-án hajnalban egy budapesti étterem előtt égő magnézium fáklyát dobott egy autóra, amit egy rendőr főtörzsőrmester vezetett.


A rendőr megállt, kiszállt a kocsiból, szolgálatba helyezte magát, de Incze ellenszegült és ököllel megütötte a főtörzsőrmestert, majd a barátaival együtt elhagyta a helyszínt.

A portál hozzáteszi, hogy amikor az eset történt, Incze a Jobbik-frakció egyik asszisztenseként dolgozott, tehát a párt parlamenti frakciója alkalmazta. Incze az előző parlamenti ciklusban a  Zagyva Gyula asszisztense volt, majd amikor Zagyva mandátuma megszűnt, a Jobbik-frakció asszisztense lett. A Jobbik sajtóosztálya az Index megkeresésére közölte: amikor értesültek arról, milyen büntetőeljárás folyik Inczével szemben, akkor a szerződését - Vona Gábor frakcióvezető kezdeményezésére – megszüntették.

atv.hu / Index

Ajánlom

További belföldi híreink