Itthon

Orbán: a népvándorlás miatt már Európa a tét

Az ATV összefoglalója Orbán beszédéről
július. 25. szombat 18:41

Orbán: augusztus 31-éig megépül a kerítés
július. 25. szombat 11:48

Augusztus 31-éig megépül a kerítés Magyarország déli határán, az ettől eltérő időpontok érvénytelenek - jelentette ki kérdésre válaszolva Orbán Viktor kormányfő az erdélyi Tusnádfürdőn szombaton.

Orbán beszéde véget ért
július. 25. szombat 10:27

Ne történhessen meg bármi Magyarországon - zárja Orbán a beszédét.

Megvannak a Nemzeti Konzultáció eredményei
július. 25. szombat 10:24

A Nemzeti Konzultációt több mint egy millióan küldték vissza, nyolc milliót küldtek ki. A magyarok több mint kétharmada fontosnak tartja a terrorizmus kérdését. Háromnegyedük szerint a bevándorlók veszélyeztetik a magyarok munkahelyeit. Négyötödük szerint Brüsszel politikája megbukott, a magyar kormánytól ezért szigorúbb szabályokat várnak. 80 százalékuk szerint az illegális bevándorlóknak maguknak kellene finanszírozniuk az itt tartózkodásuk költségeit. A válaszadók 95 százaléka szerint a bevándorlók helyett a magyar családokat kellene támogatni. 

Nem bírjuk a nyomást
július. 25. szombat 10:22

Már nem csak délről érkeznek a bevándorlók, hanem nyugatról is, ugyanis a nyugati országok visszatoloncolják az embereket. Ezt a kétoldali nyomást nem bírjuk ki. 

Negyedik: bűnözés
július. 25. szombat 10:21

Nyugati rendőrségi statisztikák szerint ott, ahol nagy számban élnek bevándorlók, magasabb lesz a bűncselekmények száma, és csökken a közbiztonság. 

Harmadik: munkanélküliség
július. 25. szombat 10:20

A harmadik kérdés gazdasági természetű. A nyugati tapasztalatok alapján a törvénytelen bevándorlók hozzájárulnak a munkanélküliség növekedéséhez. Ez olyan egyértelmű, mint az egyszer egy.

Második: terrorizmus
július. 25. szombat 10:19

Világos összefüggés van az Európába áramló illegális bevándorlók és a terrorizmus térnyerése között. A hatalmas tömegből nem tudjuk kiszűrni a terroristákat.  

Szóljon hozzá a Facebookon:
július. 25. szombat 10:19

Számunkra a tét ma már Európa: az európai értékek és nemzetek megmaradása vagy a felismerhetetlenségig való megváltozása. Mi "meg akarjuk őrizni a magyar Magyarországot" - fogalmazott a miniszterelnök.

Posted by atv.hu on Saturday, July 25, 2015
Négy kérdésről kell beszélni, az első az önazonosság
július. 25. szombat 10:18

Négy kérdésről kell beszélni, az első a nemzeti önazonosság problémája. Ma egyre többen nem megoldásnak, hanem a problémák okának tekintik a multikulturalizmust.