Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-06-09 07:27:00

Harangozó: ilyen országot álmodott Orbán?

Kérdés, hogy Orbán Viktor ilyen országot álmodott-e 1989-ben, ha már a rendőrség bűnügyi bevetési osztályt használják valamire, akkor nem plakátok megfigyelésére kellene fordítani az erőforrásokat, hanem mondjuk Tarsoly Csaba listájának felderítésére – ezt Harangozó Tamás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az MSZP frakcióvezető-helyettese szerint furcsa, hogy Orbán Viktor a kordonbontást vállalhatónak tartja, míg a bevándorlóellenes plakátok megrongálását nem érzi a polgári engedetlenség részének. A politikus elmondta: ezek a rendőrök nem maguktól találták ki, hogy őrizzék a plakátokat. Hozzátette: meg kell mondani, hogy ki adta erre az utasítást.

Kell, hogy legyen valakinek annyi vér a pucájában, hogy kiálljon és elmondja, ez fontos dolog - fogalmazott. Harangozó Tamás kijelentette: 50 ezer gyermek egész nyári, heti hat napos étkeztetését meg lehetne oldani abból az összegből, amit a bevándorlóellenes kampányra fordít a kormány. Azzal kapcsolatban, hogy valóban létezhet-e Tarsoly Csaba listája, a szocialista képviselő azt mondta: az az érzése, hogy e mögött valami komolyabb dolog lehet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink