Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-04-18 14:00:00

Vadai pert akaszt Varga Mihály nyakába

Amit Varga Mihály állít, hogy én segítséget kaptam a Kun Mediátortól a 2006-os választási kampányom során, az hazugság, olyan pert akasztok a nyakába, hogy arról fog koldulni – ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Demokratikus Koalíció alelnöke kijelentette: őt nem igazán kedvelték ott, leginkább lekommunistázták. A politikus elmondta: 1990-től 2010-ig Fazekas Sándor volt a polgármester, Varga Mihály pedig egyéni képviselő, a helyi újságnak én még csak interjút sem adhattam.

Hozzátette: 1990 óta Karcag a Fidesz uralma alatt áll, a két uralkodó pedig Varga Mihály és Fazekas Sándor. Az a kérdés, hogy Varga Mihálynak és Fazekas Sándornak volt-e befektetése a Kun Mediátornál, mert ezzel kapcsolatban sok pletyka megy a városban - fogalmazott.

Vadai Ágnes hangsúlyozta: aki nem él Karcagon, az nem tudja, hogy milyen hangulat uralkodik egy ilyen, Fidesz uralta városban, egy ilyen településen semmi sem működhet a helyi városvezetés engedélye nélkül. A politikus kijelentette: csak az kap munkát, aki behódol, aki szembeszáll, az elveszti a munkáját.

atv.hu

Helyreigazítás

Valótlanul híreszteltük, hogy Varga Mihály a Kun-Mediátor részére történő befektetést „egy teljesen tuti biztos befektetés”-nek mondta.

Valótlanul híreszteltük a Kun-Mediátorra utalva, hogy „a sikkasztás éveken át Varga Mihály előtt zajlott”.

Valótlanul állítottuk, hogy a Kun-Mediátor azért működhetett illegálisan évekig a városban, mert jóban volt a fideszes városvezetéssel.

Ajánlom

További belföldi híreink