Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-04-10 13:26:00

Fidesz: Gyurcsány szélsőbaloldali frakciót akar

A Fidesz szerint a DK-nak a vasárnapi tapolcai választás nem az ott élők jövője, hanem kizárólag Gyurcsány Ferenc hatalmi érdeke miatt fontos.

A kormánypárti frakció ezt arra reagálva írta az MTI-nek küldött közleményében, hogy Vadai Ágnes DK-alelnök pénteken Sümegen arról beszélt, Pad Ferenc, az MSZP és a DK közös képviselőjelöltje is hozzájárulhat az Orbán-rendszer lebontásához.
   
A Fidesz képviselőcsoportja erre válaszul azt közölte: Gyurcsány Ferenc szélsőbaloldali frakciót akar alakítani az Országgyűlésben, és ehhez kell neki a tapolcai mandátum, "így próbálja meg megúszni a parlamenti vizsgálatot a Quaestor-csoportnak szabálytalanul nyújtott 17 milliárd forintos hitel ügyében is".
   
A kormánypártiak szerint Gyurcsány Ferenc "ugyanúgy ki akarja használni a tapolcaiakat, ahogy a veszprémieket is kihasználta", amikor a bizalmukkal olyan képviselőt vitt be a parlamentbe, akinek első dolga volt, hogy Gyurcsány Ferenccel együtt leszavazza a csaló brókerek és bűntársaik vagyonzárolását lehetővé tevő törvényjavaslatot.

MTI

Ajánlom

További belföldi híreink

Kapcsolódó cikkek, videók