Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-02-26 15:17:00

Szendrei: voltak gyanús jelek a Buda-Cashnél

Voltak gyanús jelek, de azt, hogy ekkora csalás van a háttérben, senki nem tudhatta biztosan – ezt Szendrei Ádám pénzügyi tanácsadó mondta a Buda-Cash Brókerház visszaéléseivel kapcsolatban.


A penzugyitudakozo.hu szakértője az ATV Startban elmondta, a pénzintézet rendszerint magas költséget számolt fel, illetve magas hozamot kínált alacsony kockázattal, ezek pedig tipikusan azok a termékjellemzők, amik a csalásoknál rendszerint előjönnek. Munkatársaival ezért óva intette az ügyfeleket attól, hogy a Buda-Cash-t válasszák – mondta el Szendrei, aki szerint ugyanakkor egyedi esetről van szó, ezért nem tartaná szerencsésnek, ha az emberek pánikszerűen külföldi bankokba menekítenék a pénzüket, már csak azért sem, mert minél távolabb van tőlünk a pénzintézet, annál nehezebb utána járni.

Fontos azonban, hogy, amikor befektetést választunk, alaposan nézzünk utána a terméknek, és ezt lehetőleg ne a pénzintézet honlapján tegyük, hanem keressünk rá a befektetéssel kapcsolatos véleményekre – figyelmeztetett a szakértő.

atv.hu / J. I

Ajánlom

További belföldi híreink