Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-02-13 07:20:00

4 milliárdos uszodával tolja a veszprémi kampányt a kormány

Egy sportuszoda tervével kampányolt a veszprémi időközi választások fideszes jelöltje, Némedi Lajos. Azt mondta: a kormány 4 milliárd forintot szavazott meg erre a beruházásra. A jövő hétvégi voksolás - baloldali pártok által támogatott, de független jelöltje közben ugyancsak sajtótájékoztatót tartott, ahol többek között arról beszélt, hogy tenni kíván az áfa mértéknek csökkentéséért és egy országos mozgalom elindítását tervezi, mellyel a korrupció visszaszorításá célozza.

Kész Zoltán - a baloldali pártok által támogatott jelölt - szerint Magyarországon a legnagyobb probléma a korrupció.

kész zoltánKész Zoltán

„Azt látjuk, hogy Orbán Viktor rendszerét olyan emberek tartják fent, akiknek a neve összeforrt a korrupcióval. Én látom azt, hogy sok korrupció ellenes szervezet elindult már, de úgy látom, hogy egy nagyon széleskörű összefogás nagyon fontos ahhoz, hogy tényleg tegyünk valamit ez ellen és ne forrjon Magyarország neve össze a korrupcióval”- jelentette ki Kész Zoltán.

némedi lajos lakossági fórumot tartNémedi Lajos lakossági fórumot tart

A Fidesz jelöltje ezzel nem foglalkozott: ő egy helyi hírt osztott meg a résztvevőkek: bejelentette, hogy szerdán a kormány eldöntötte, hogy Veszprémben 4 milliárd forintért uszodát épít. „Természetes módon kapcsolódik a parlamenti képviselőjelölt programjához hisz a képviselőnek az az elsőrangú feladata, hogy amit a választópolgárok, most történetesen a veszprémiek kérnek, azt meghallja, támogassa és minden eszközzel előmozdítsa ennek a megvalósítását”- ecsetelte Némedi Lajos.

Veszprém megye I-es választókerületében 9 nap múlva választanak új képviselőt. Összesen 12 jelölt indul a mandátumért.

atv.hu

További belföldi híreink