Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-02-10 09:00:00

Magyar: Simicska nem nyerheti meg a háborút

Simicska Lajos indulatosnak tűnő nyilatkozatai eléggé átgondoltak voltak, mondta Magyar Bálint az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Arról szól az egész történet, hogy a keresztapa nem akar tovább a háttérben maradni, tette hozzá. Simicska Lajos szerint az élete is veszélyben lehet miután nyíltan bírálta Orbán Viktort – legalábbis ezt állította egyik interjújában. Én úgy gondolom, mondta a volt politikus, hogy Orbán és Simicska eddig együtt kormányoztak. Az biztos, hogy egymás karrierjében óriási, meghatározó szerepük van.

Magyar szerint az első kormányzás idején Simicska bevonult a strómanjain keresztül a hatalomba, ami veszélyeztette a kormányzás szabadságát. Aztán kezdődött a kiszorítósdi a választások után. Egyszer csak arra ébredt Simicska, hogy a magáncégeiből kiszervezik a tudta nélkül az embereit, mondta Magyar Bálint, aki szerint Simicska szembesült azzal, hogy bezsarolták, és látja a folyamat végét. Látja, hogy ez a lefokozás nem visszafordítható. A főnök az egykori, túl nagyra nőtt harcos társat lefokozza, tette hozzá a volt miniszter. Szerinte Simicska szerepe megszűnik, ez a háború a számára nem megnyerhető.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink