Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-02-10 10:20:00

Kóczián: A 2010-es kétharmad Simicskáé

Nem tesz rosszat a sajtónak, ha vannak ilyen lelkiismereti válságok, mert azt mutatják meg, hogy az újságíró nem tesz meg mindent a tulajdonosnak, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kóczián Péter.

Szerinte a 2010-es kormány nem is Orbán, hanem Simicska-kormány volt. A kormány szerkezetéről, a központosítási elképzelésekről, a nagy fejlesztések politikai irányításáról és az EU-s pénzek elosztásáról Simicska Lajos döntött. A 2010-es kétharmad Simicskáé, a 2014-es viszont már Orbáné volt, állítja Kóczián Péter.

Az embernek, amikor elege van, akkor elege van, tette hozzá, és azt mondta, ő 2004 –ben azért állt fel a Hír TV-ből, mert azt érezte, hogy ha „elkezdünk mindent szabogatni”, akkor a munka lényege vész el. Akkor egy Orbán interjút vágtak át, ami nekem ellenemre volt, mondta. Engem nem Orbán rúgatott ki a Hír TV-től, ez egy intézményi konfliktus volt. Fel van fújva Orbán Viktor személye egy kicsit. A jobboldal nem teljesen egyenlő Orbánnal, tette hozzá a publicista, aki szerint, ha a Hír TV izgalmas jobboldali tv lesz, akkor azt nézni fogják, hiába van haragban Simicska Orbánnal.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink