Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-26 09:30:00

Az atv.hu elérte Simicska Lajost

Simicska Lajos is elindulna a veszprémi időközi országgyűlési választáson - tudta meg a Népszava. Az atv.hu telefonon utolérte a vállalkozót.

Az atv.hu telefonon érte utol Simicska Lajost. Kérdésünkre, hogy olvasta-e a Népszava mai cikkét, a vállalkozó azt mondta, nem olvasta. Arra a kérdésre, hogy infortmálták-e arról, mi jelent meg a lapban, igennel felelt. Következő kérdésünkre, hogy igaz-e, miszerint elindul a veszprémi időközi választáson februárban, Simicska Lajos azt mondta: hamarosan rövid közleményt ad ki ezzel kapcsolatban a Közgép szóvivője, Puskár Anett, amit szerkesztőségünkhöz is eljuttat. A közlemény megjelenése előtt nem szeretné kommentálni a Népszava hírét- tette hozzá.

Az atv.hu a vállalkozó környezetéből azt hallotta, hogy Simicska "elgondolkodik" az induláson, mivel "helyben sokan megkeresték, hogy induljon el". 

Frissítve: Puskár Anett, a Közgép szóvivője arról tájékoztatta az atv.hu-t, hogy Simicska Lajost valóban megkeresték veszprémi barátai, hogy induljon el a februári időközi választáson. "Simicska Lajos komolyan gondolkodik a felvetésen"- tudtuk meg a szóvivőtől.

Mint ismeretes, a veszprémi mandátum azután üresedett meg, hogy Navracsics Tibort uniós biztossá választották. A február végi voksolásnak azért van különös jelentősége, mert ha nem a kormánypárt jelöltje nyer, a Fidesz-KDNP elveszíti kétharmados többségét a parlamentben.

Közben a vs.hu szerint a Fidesz elnöksége jövő heti ülésén arról tanácskozik, mit kezdjenek a kormányellenes tüntetéssorozattal, illetve a párt népszerűségvesztésével.

Update 2:

A 444 szerint egyáltalán nem biztos, hogy Simicska Lajos fideszes jelölt lesz. A vállalkozó azt megerősítette a lapnak, hogy "komolyan gondolkodik" a kérdésen.

Szóljon hozzá:

További belföldi híreink