Itthon

A magánnyugdíjért tüntettek - percről percre

Zárszó
november. 25. kedd 20:14

Felszólítjuk a kormányt, hogy tevékenységét szüntesse be, és a helyszínt Azerbajdzsán irányába hagyja el! - szól az egyik bömbiből a végtelenített felvétel.

Mi pedig búcsúzunk, köszönjük a figyelmet! Külön köszönet helyszíni tudósítóinknak: Besnyő Jankának és Hazafi Zsoltnak!

Szétszakadt a tömeg, senki sem tudja, mit akarnak
november. 25. kedd 20:08

Két tömeg van, az egyik a rendőrök előtt, van egy másik is, Szabó Gábor „Tuaregnél”, aki megafonból beszél. Kaotikus lett a helyzet, nem tudni ki és mit akar – jelentette tudósítónk.

Galéria: a magánnyugdíjért tüntettek

 

Időközben a Kossuth téren
november. 25. kedd 20:05

Rendőrsorfal áll fel a Parlament előtt, egy figura hangosbeszélőben pedig azt ismételgeti a közelben tartózkodóknak, hogy nyugodtan maradjanak a helyszínen, „mert az is egy bejelentett tüntetés”.

Vége a hivatalos programnak
november. 25. kedd 20:00

Még volt egy hangos „Orbán, takarodj!” rigmus, majd véget ért a tüntetés. A tömeg elkezdett szétszéledni, egyesek ugyan elindultak a Kossuth tér felé, de nagyrészt a környező utcák felé vették az irányt - számolt be helyszíni tudósítónk.

Decemberben folytatják
november. 25. kedd 19:57

egy újabb tüntetéssel, ahová mindenkit várnak, aki a közelmúlt tüntetésein részt vett. Ezzel zárul a beszéd, majd felhangzik a Himnusz. 

Mindenki írjon
november. 25. kedd 19:56

levelet Varga Mihálynak, írják alá a petíciót, mondja Vajda.

Szóljon hozzá, ossza meg!
november. 25. kedd 19:52
Orbán a fiktív
november. 25. kedd 19:52

továbbá Rogán Tóni, Lázár, Varga Mihály és Kósa Lajos a fiktív, nem a magánpénztári tagok, folytatja emelt hangon a főszónok. 

Élő közvetítés az ATV-n
november. 25. kedd 19:51

Itt élőben nézheti a tüntetést!

Varga Mihálytól
november. 25. kedd 19:49

kellett megtudniuk, hogy a ma is magánpénztári tagok "fiktív" tagok. Vajda Zoltán szerint ez hazugság és felháborító. Hárommillió forint akkor sem fiktív, ha nem futja belőle szlovákiai fácánvadászatra, londoni hétvégére, Pasa parki garázsra, szaros stadionra.