Itthon

"Ria, ria, Norvégia" Vida Ildikó távozását követelték – percről percre

Folytatjuk! - a tüntetők ultimátuma
november. 9. vasárnap 19:58

A tüntetés végén a tömeg a Himnuszt énekli
november. 9. vasárnap 19:56

, ezzel véget ért a tüntetés.

Nem kérünk a keleti hatalomgyakorlásból
november. 9. vasárnap 19:54

 - mondja Vágó Gábor, majd megkéri a tömeget, hogy egy perc néma csenddel emlékezzenek a csütörtökön tragikus körülmények között elhunyt Rózsa Milán ellenzéki aktivistára.

Ultimátum a kormánynak
november. 9. vasárnap 19:52

Egy hetet kap a kormány, hogy az Európai Bizottságot kérje fel a NAV átvilágítására, Vida Ildikó és három társa pedig arra, hogy a nyilvánosság előtt lemondjanak. Ellenkező esetben november 17-én, a "közfelháborodás napján" kényszerítik ki a távozásukat, ha kell, polgári engedetlenséggel.

Valódi civil szervezetekről beszél Horváth
november. 9. vasárnap 19:50

, amelyek garanciát jelentenének a hatalom visszaéléseivel szemben. Horváth András reméli, egy héten belül megkezdődik a NAV átvilágítása.

Leváltható-e ez a kormány?
november. 9. vasárnap 19:48

Horváth András szerint nem Orbán leváltása a megoldás, mert helyette a jelen helyzetben "nyilvánvalóan Lázár Jani" jöhetne, az pedig nem lenne jobb.

Még mi kérünk bizonyítékokat az amerikaiaktól?
november. 9. vasárnap 19:46

- kérdezi Horváth András, majd azt mondja: az általa tett feljelentés több szálon kapcsolódik az amerikai cégeket érintő ügyekhez, tehát ennek vizsgálata már le is zárulhatott volna mostanra, ha időben lép a NAV.

Ki áll Vida Ildikó mögött?
november. 9. vasárnap 19:45

Kitől kapja az utasításokat? - sorjáznak Horváth András kérdései.

Orbán Viktor szüntesse meg a NAV "állam az államban" helyzetét és helyezze vissza a szervezetet a kormány ellenőrzése alá - követeli Horváth András, a válasz a "mocskos Fidesz".

Kinek az érdekeit képviseli a NAV?
november. 9. vasárnap 19:43

- teszi fel a kérdést Horváth András. Vida Ildikónak egy éve volt vizsgálódni, most már késő - teszi hozzá a NAV-botrány kirobbantója. 

Horváthot és az Átlátszót
november. 9. vasárnap 19:40

tudta vegzálni Vida Ildikó, de a NAV-on belüli vizsgálatokat legfeljebb formálisan folytatta le. Se Vida, se a NAV többi érintett vezetője sem mondott le.

Az áfacsalásokra specializálódott nemzetközi hálózatok fehérgalléros szervezői szintje szabadon dolgozhat, Vida Ildikó a füle botját se mozdította a belső figyelmeztetésekre.