Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-08 15:00:00

Vágó Gábor: nem Vida Ildikó a fő ludas

Egy éve robbant ki az áfacsalási botrány, a legarcpirítóbb, hogy nem történt semmi a kormányzati szervek részéről – ezt Vágó Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az LMP volt országgyűlési képviselője szerint a kormányzati szereplők el fognak csúszni a lágy talajon és keményre fognak esni. A volt politikus elmondta: többet tud, mint amennyit elmondhat az üggyel kapcsolatban. Hozzátette: vannak nyilvános dokumentumok, amik arra engednek következtetni, hogy törvénysértés történt a NAV-nál. Vannak a háttérben még ügyek, amelyek a közeljövőben előtérbe kerülhetnek - fogalmazott.

Vágó Gábor kijelentette: nem Vida Ildikó a fő ludas ebben az ügyben, vannak olyan főigazgatók és osztályvezetők a NAV-on belül, akik ügyeket állítottak le úgy, hogy erre nem volt jogosultságuk. Az utóbbi időszak tüntetéseivel kapcsolatban azt mondta: először úgy érezte, az internetadó bevezetésének belengetése a kormányzat részéről egy gumicsont, de olyan lett, mint a viccben Brezsnyev rakétája, ami végül többet ártott a kormánynak.

A volt politikus szerint most végre érezhették az emberek, hogy együtt elérhetik a céljaikat. A volt LMP-s képviselő elmondta: ez a kormány az erőből ért, ezért bízik benne, hogy a vasárnapi NAV elnök elleni tüntetéssel is elérhetnek valamit.   

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink