Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-07 07:19:00

Magyar: Vida Ildikóra kilövési engedélyt adtak

Az a meglátásom, hogy az ügyészség mellébeszél a kitiltási botránnyal kapcsolatban, ezt az ügyet íróasztal mellől nem lehet kivizsgálni – mondta Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az ügyvéd szerint elég egy egyszerű gyanú a vizsgálat elindításához, itt viszont kitiltották az érintetteket az Egyesült Államokból, az amerikai bankszámláikat pedig befagyasztották. A jogi szakember elmondta: bűnös közömbösség, ha ilyen jelzések után nem indul nyomozás az ügyben. Hozzátette: Vida Ildikó jelezte az egyik kormánytagnak, hogy nemkívánatos személy az Egyesült Államokban, ez is bőven elég a vizsgálathoz. Ilyen ügyben a hivatali felettesnek kötelességszerűen el kell indítania az eljárást – fogalmazott.

Magyar György elmondta: téves az a jogi álláspont, hogy a rendelkezésre álló adatok nem elégségesek a jogi eljárás lefolytatásához. Az ügyvéd szerint Vida Ildikóra kilövési engedélyt adtak, lehet, hogy e mögött politikai csatározások állnak, Simicska és Orbán háborújának ez egy újabb állomása.        

Szóljon hozzá:

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink