Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-06 07:46:00

Vámosi-Nagy: Vida Ildikó tisztességes

A NAV elnökéről nem feltételezem, hogy bármilyen korrupciót elkövetett volna – ezt Vámosi-Nagy Szabolcs mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az APEH volt elnökhelyettese szerint ezek az emberek tisztességesek, ha ők tudnának arról, hogy a szervezeten belül korrupció van, akkor ők léptek volna. A szakember elmondta: az nem szerencsés, hogy a saját személye elleni vizsgálatot Vida Ildikó akarja vezetni. Ugyanakkor hozzátette: minden biztonsági kérdés az elnök alá tartozik, ez minden szervezeti struktúrában így van. Az egész egy ködszurkálás, a korrupciós ügyről semmit sem tudunk, konkrétum nélkül korrupciót felderíteni, az nagyon nehéz – fogalmazott.

Vámosi-Nagy Szabolcs szerint az amerikai kormány annyit mond a magyar tisztviselőre, hogy korrupt, ezen kívül mást nem tudunk. A volt APEH elnökhelyettes elmondta: ha az amerikaiak valóban felajánlották, hogy az érintettek elé tárják a bizonyítékokat, akkor ezzel élniük kell. A szakember hozzátette: egy ilyen korrupciós vádat a NAV elnökének mindenképpen jelentenie kellett a felettesének.
 
atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink