Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-11-04 07:46:00

Gulyás: nem kérünk a Deutsch-konzultációból

Bár a miniszterelnök ebben a formában visszavonta az internetadót, de nem nyugodtunk meg, ismerjük Orbán Viktort, folyamatosan figyeljük az eseményeket – ezt Gulyás Balázs mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az internetadó elleni tüntetések szervezője kijelentette: a következő lépéseket tervezik, ezek attól is függnek, hogy a kormányfő tartja-e a szavát. Az aktivista hangsúlyozta: más formában bevezetett internetadót sem tartunk elfogadhatónak. Hozzátette: még semmilyen tüntetést nem jelentettek be, azt akarják, hogy, ha szükség lesz rá, jól szervezett és nagy létszámú legyen majd. Ha nem kerül ki az adótörvények közül az internetadó bevezetése, akkor mindenképpen lesz tüntetés - fogalmazott.

Gulyás Balázs elmondta: Deutsch Tamás konzultációját elutasítják, mert az emberek már kijelentették, hogy nem kell nekik az internetadó. Az internetadó elleni tüntetések szervezője szerint felesleges adófizetői pénzt erre elherdálni. Hozzátette: a „Százezren az internetadó ellen” nevű Facebook-csoportot 255 ezren like-olták, 50 ezerrel többen, mint a Fidesz oldalát, a kormánypárti szavazók is elutasítják ezt az adónemet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink