Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-26 10:04:00

Táguló ingatlanok: fideszes trend a hiányos vagyonnyilatkozat

A szigethalomma.hu oldal értesülései szerint két helyi Fideszes képviselő, Kerepesi Nándor és Porkoláb Zoltán 2013-ban 10 ingatlant vásárolt közösen, amit az utóbbi nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

A portál írói a szigethalmi polgármester és képviselők vagyonnyilatkozatának vizsgálata közben vették észre, hogy Kerepesi és Porkoláb 2013-ban, főként évvége felé több ingatlant is vásárolt Gyékényesen és a közelében lévő Csurgón. Kerepesi ezeket be is vallotta a vagyonnyilatkozatában, de Porkolábéból teljesen hiányzik a 10 ingatlan.

A szigethalomma.hu feltételezései szerint ennek az lehet az oka, hogy a politikus el akarta titkolni a vagyonát az élettársa, Ferenczi Edit Fidesz-KDNP polgármesterjelölt asszony elől. Esetleg Porkoláb is a tévedésekkel teli vagyonnyilatkozat áldozata lett. A portál egyébként „rogánizmusként” festi le a jelenséget.

A dolog érdekessége még, hogy Kerepesi Nándor és Porkoláb Zoltán ugyanarra a lakcímre van bejelentve, de nem Szigethalomra, hanem Gyékényesre. Az üggyel kapcsolatban telefonon kerestük Porkoláb Zoltánt is, aki nem kívánt nekünk nyilatkozni.

atv.hu

További belföldi híreink