Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-21 08:00:00

Simicska nyilvános szereplést vállalt

A nyilvánosság előtt szerepelt Simicska Lajos, a Fidesz korábbi pártpénztárnoka. Az üzletember egy lovascentrum átadásán vett részt Sárváron. Az átadóról képek is készültek, amit a Magyar Nemzet online közzétett.

Félmilliárdos beruházás keretében épült egy, az év mind a négy évszakában használható díjugrató lovaspálya Sárváron, a Vadkert Majorban. A fejlesztés során a Nádasdy-vár történelmi vadaskertjében álló, XIX. században emelt épületek is megújultak és a jövőben lovasturizmust szolgálják – írja a Magyar Nemzet online.

Az átadón a nyilvánosságot köztudottan kerülő Simicska Lajos, mint a Mezort cégcsoport egyik tulajdonosa vett részt. A lap az avatóról készített képeket, amin a vállalkozó többek között Németh Lászlónéval, Nyerges Attilával,  és Liszkay Gáborral szerepel együtt.

Az átadó egyfajta erődemonstráció is lehetett a kormánnyal szemben, hiszen a helyszínen kint volt a Class FM rádió és a Magyar Nemzet is. A két médium a vállalkozó érdekeltségi köréhez tartozik.

Az ünnepségről készült rövid tudósítást és a képgalériát itt tekintheti meg.

Simicska embere beszólt a kormánynak

Néhány napja a Mezort vezérigazgatója panaszkodott az újság hasábjain azzal kapcsolatban, hogy átgondolatlan az új szabályozás és hogy munkahelyek fognak veszélybe kerülni, mivel 1200 hektár felett nem kapnak majd földalapú támogatást. Megjegyzi, hogy szükségtelen és káros volt csökkenteni a támogatásukat, hiszen az elvetett mag befektetés a jövőbe, "ám ma nem lehetünk biztosak abban, hogy be tudjuk-e takarítani a munka gyümölcsét".

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink