Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-11 07:44:00

Kovács László nem ért egyet az ellenzéki pártokkal

A politikai buzgalom ellentmond a racionalitásnak, az én jelöltségem idején engem is támadott a jobboldal, így Navracsics Tibor területét is lehet bagatellizálni, de minden portfóliót lehet fontosabbá tenni, mint, amilyennek kinéz - ezt Kovács László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az után, hogy kiderült, Navracsics Tibor oktatási és ifjúsági uniós biztos lehet.

A volt uniós biztos nem ért egyet az ellenzéki pártokkal, akik úgy látják, hogy ez presztízsveszteség az ország számára, de az tény, hogy nem lesz könnyű helyzetben Navracsics Tibor a meghallgatáson, mert komoly árnyékot vet rá a miniszterelnök magatartása, aki folyamatosan támadja az EU-t. A szocialista politikus elmondta: a magyar jelölt felkészültségét nem lehet megkérdőjelezni, 20 évig volt egyetemi oktató, a kormány politikájával van a probléma, azt pedig Orbán Viktor fémjelzi.

Hozzátette: Navracsics Tibornak el kell érnie, hogy ne azonosítsák Orbán Viktorral és az ő politikájával, és akkor nem lesz fekete bárány a bizottságban. Kovács László kijelentette: Navracsics Tibor indítása rossz volt, mert azt mondta, hogy Brüsszelben Magyarországot, Magyarországon pedig az uniót akarja képviselni. Ilyet nem mondhat, mert Brüsszelben a közösséget kell képviselni, nem pedig egy országot – magyarázta.  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink