Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-08 13:46:00

Tarlós wellnessezni küldte a baloldali ellenzéket

A főpolgármester szerint a baloldali ellenzék kezdeményezett egy rendkívüli fővárosi közgyűlési ülést, majd bejelentették, hogy a túl korai kezdés miatt nem mennek el. Az MSZP szerint Tarlós nem tud, vagy nem akar elszámolni főpolgármesterségének 4 évével.

"Tarlós István nem tud vagy nem akar elszámolni főpolgármesterségének 4 évével, a kudarcaival és korlátaival. Ezt bizonyítja, hogy a fideszes városvezetés ismét egy indokolhatatlan időpontra (szeptember 9-én, reggel 7 órára) hirdette meg a Fővárosi Közgyűlés szocialisták és PM-esek által kezdeményezett rendkívüli ülését"- közölte az MSZP vasárnap. A párt szerint a főpolgármester "azt is egyértelművé tette, nem kíván érdemben részt venni az ülésen és nem akar válaszolni a budapestiek mindennapjait és a főváros pénzügyeit meghatározó kérdésekre". Hozzáteszik: "pedig itt az ideje, hogy a Fidesz elszámoljon azzal, miért forráshiányos a BKV, miért nem működik még mindig a BuBi és miért nem nyitott ki máig sem a négy éve kész Rác fürdő".
Az MSZP közölte: tudomásul veszik, hogy "a Fidesz nem tud, nem akar vagy nem mer szembenézni a budapestiekkel. Ugyanakkor ebben a fővárosiakat megalázó bohózatban nem veszünk részt, ahogyan ennek megfelelően az alibiből összehívott közgyűlési ülésen sem. Ez a magatartás méltatlan Budapesthez és az itt élő emberekhez. Budapest többet érdemel"- írták.

Tarlós: menjenek inkább wellnessbe

"Nem tudom, miről fog szólni a keddi rendkívüli közgyűlés. A rendkívüli ülést a baloldali ellenzék kezdeményezte, majd mivel reggel 7-kor kezdődne, bejelentették, hogy az az ő bioritmusokkal nem fér össze"- közölte Facebook-oldalán Tarlós István. A főpolgármester felidézte: "én valamikor reggel 4-kor keltem, és mentem naponta Százhalombattára dolgozni".

Hozzátette: "a baloldali ellenzék akkor mondja el a munkásoknak, orvosoknak, tanároknak, hogy kezdeményeztek egy közgyűlést, de a reggel 7 az nekik túl korán van, a múltkor az esti időpont nem stimmelt nekik". Tarlós szerint "erősen kétséges, hogy ez a közgyűlés létrejön".

"Teljesen értelmetlen is, hiszen parlamenti ülés sem volt a választás előtti hetekben. Ilyen hozzáállás mellett a baloldali ellenzéknek talán inkább wellnessbe vagy kávéházba kellene járnia, nem pedig a várospolitikával foglalkoznia"- áll a bejegyzésben.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink