Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-09-08 15:41:00

Rendőrök az Ökotársnál: lassan végeznek

Mind az Ökotárs, mind a Demokratikus Jogok Fejlesztésért Alapítványnál (Demnet) tart még a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak vizsgálódása. A civilek által az NNI akciója ellen szervezett tüntetésen ma este levetítik Bacsó Péter A tanú című filmjét.

„Na, allitolag nalunk fél óra mulva vegeznek, viszik a szerverunk es a laptopom. Addig nem tudok mobilt felvenni, bar orulten csorog es keresnek. Ha tudjatok,adjatok tovabb!” – írta a Facebook-on röviddel fél 4 előtt Erős Barbara, a Demnet vezetője.

Információink szerint fél 4-kor az Ökotársnál is tartott még a vizsgálat. Itt a  számítógépekről másoltak fájlokat az NNI munkatársai, és átnéztek az alapítvány iratait.

Az atv.hu úgy tudja, az este 6 órakor civilek által az Ökotárs Szerb utcai irodája elé szervezett tüntetésen levetítik Bacsó Péter A tanú című filmjét.

Friss: A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés, valamint jogosulatlan pénzügyi tevékenység elkövetésének gyanúja miatt indított eljárás keretében tart házkutatást az Ökotárs Alapítvány budapesti Irodájában - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel. Az eljárást ismeretlen tettes ellen indult. Bővebb tájékoztatást a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kíván adni a rendőrség.

Szóljon hozzá:

   

atv.hu

További belföldi híreink