Itthon

Megtartották a tüzijátékot

Bőrig áztak a tisztek
augusztus. 21. csütörtök 8:09

Áder János szerint soha nem fordulhat elő többé, hogy Magyarország a polgárai ellen fordul. Az államfő a Kossuth téri tiszt-avatáson azt mondta: az ország számára nem az ellenségek, hanem a szövetségesek számának növelése a legfontosabb. Az ünnepségen egyébként végig szakadt az eső. A fiatal tisztek majdnem egy órát álltak az esőben - esernyő nélkül. Részletek itt.

Ünnepi tűzijáték Keszthelyen
augusztus. 20. szerda 21:56

Tüzijáték Debrecenben
augusztus. 20. szerda 21:45

Százezrek nézték a helyszínről a tüzijátékot
augusztus. 20. szerda 21:43

Gond nélkül zajlott le este az augusztus 20.-i ünnepi tűzijáték a fővárosban. A Duna két partján este kilenctől több százezren nézhették végig a látványos égi parádét. A 30 perces tűzijáték során 3,5 kilométer hosszan lőtték fel a rakétákat a Lánchídról és az uszályokról.

Ünnepi tüzijáték Budapesten
augusztus. 20. szerda 21:41

Ünnepi tűzijáték Budapesten
augusztus. 20. szerda 21:04

Lesz tűzijáték
augusztus. 20. szerda 19:57

Az eddig beérkezett jelentések alapján az ünnepi tűzijátékot a terveknek megfelelően meg lehet tartani Budapesten - közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal (HM NRH) szerdán kora este az MTI-vel.

Magyar ízek utcája
augusztus. 20. szerda 18:29

Kilépett a felvonulási menetből a virágkarnevál
augusztus. 20. szerda 17:55

A debreceni virágkarnevál az idén először beköltözött a kertekbe, az erkélyekbe, sőt a kirakatokba is: Az én virágkarneválom címmel kreatív helybelieknek meghirdetett versenyre több mint százan neveztek - mondta Papp László, a város stratégiai alpolgármestere szerdán, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon rendezett díjkiosztó ünnepségen. A karnevál "kilépett a felvonulási menetből, s a kávésbögrétől, a használaton kívüli vécécsészén át, a felvirágozott Trabantig minden virágba borult augusztus 20-ra a cívisvárosban" - tette hozzá. A pályázóknak egy-egy fotót kellet beküldeniük virágos teraszokról, kirakatokról, erkélyekről, kertekről, és a legszebb, legkreatívabb megoldásokat emléktáblával és növényvásárlási utalványokkal jutalmazta a zsűri.

Mesterek felvonulása
augusztus. 20. szerda 17:39