Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-08-04 07:06:00

Nyilvános akasztást tartott Érpatak polgármestere

Hóhér akasztott fel Érpatakon egy Benjámin Netanjahu-, és egy Simon Peresz arcú bábút. Az eseményt Orosz Mihály Zoltán, a település polgármestere rendezte – számol be a 444.

A hírhedt polgármester szerint Izrael vezetése az Antikrisztus eljövetelét készíti elő, a legmegalázóbb büntetés, a kötél általi halál jár nekik. A kivégzés előtt – nagy taps kíséretében - megtaposta Izrael átrajzolt zászlaját, amivel szerinte már az isteni ítéletet készítette elő.

Kiakadt a MÚOSZ

Ahogy arról beszámoltunk, a MÚOSZ felháborodásának adott hangot amiatt, hogy az MTI közzétette az érpataki tüntetésről szóló felhívást az Önkormányzati Sajtószolgálat (ÖS) felületén.

Megdöbbenéssel fedeztük fel az MTI-ÖS hírfolyamában Érpatak község önkormányzatának "Tiltakozás az izraeli szabadkőműves terrorállam népirtása ellen" címmel kedden közzétett felhívását - írta az újságíró-szövetség pénteken.

Elfogadhatatlannak tartják, hogy a Magyarország önkormányzatait megszólító, szélsőséges szemléletű és hangvételű szöveget az MTI-ÖS hírei közül három nap múltán sem törölték. Mi több, az oldal legolvasottabb közleményeként a nyitóoldal kiemelt helyén ajánlották az olvasóknak.

Szóljon hozzá:

atv.hu / 444

Ajánlom

További belföldi híreink