Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-08-01 11:37:00

Kiakadt Navracsics uniós biztosi jelölésén a DK

Szerintük a Fidesz holdudvarában sincs olyan személy, aki alkalmas lenne a posztra.

„Újabb szégyen készül megtörténni Magyarországgal: Navracsics Tibor lehet hazánk új uniós biztosa” – kezdi közleményét a DK. Szerintük Navracsics igazságügyi miniszterkedése idején Magyarországon felszámolták a jogállamot, megszűnt az Alkotmánybíróság, Polt Péter ügyészsége koncepciós perek egész sorát indította el ellenzéki politikusok ellen. Hozzáteszik: Navracsics nélkül nem történhetett volna meg az a gaztett sem az Orbán-kormány kiadta Azerbajdzsánnak a baltás gyilkost.

„Navracsics volt a miniszter, amikor úgy alkottak törvényeket, hogy azokról soha semmilyen vita nem folyt az országgyűlésben, fél órával korábban beadott fideszes módosító javaslatok formáltak át jogszabályokat. Navracsics is bűnös abban, hogy haverokra, cimborákra formáltak kivételező törvényeket” – írják.

„A Demokratikus Koalíció számára Navracsics Tibor uniós biztossá jelölése vállalhatatlan. Az Orbán-rezsim részeként - mint a diktatúra kiszolgálója – Európa-ellenes, az unió értékeivel ellentétes nézeteket képvisel. Mint ilyen, lejáratja Magyarországot, kárt okoz hazájának. A DK szerint a Fidesz holdudvarában sincs olyan személy, aki alkalmas és hiteles lenne a poszt betöltéséhez” – zárul a DK közleménye.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink