Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-07-15 17:28:00

Tűz ütött ki a 3-as metró alagútjában

Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek.

A fődiszpécser közlése szerint műszaki probléma miatt áll a forgalom az említett megállók között. Az utasokat pótlóbuszok szállítják, amíg a "műszaki problémát" el nem hárítják.
   
A langlovagok.hu-n az olvasható, hogy tűz ütött ki a 3-as metró alagútjában a Nyugati tér és a Lehel tér között. Az utasok kimenekültek. A tűzoltók ezekben a pillanatokban érkeztek meg a helyszínre - tették hozzá.

Moszkvában metrókatasztrófa történt ma

20 ember meghalt és 160 megsebesült, amikor több metrókocsi kisiklott kedd reggel Moszkvában, a kék vonalon. A pontos okok egyelőre ismeretlenek, van aki szerint füstöt észleltek a baleset előtt - sokan az alagútban rekedtek. Kattintson ide a részletekért.

Update: a katasztrófavédelem MTI-hez eljuttatott közlése szerint a Kőbánya-Kispest felé vezető alagútban a Nyugati tér és a Lehel tér között körülbelül két tenyérnyi helyen égő olajat, olajsarat találtak. Ezt porral oltó készülékkel eloltották, de folytatják az alagút átvizsgálását, hogy nincs-e esetleg máshol is égő, füstölő anyag. A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV MTI-hez eljuttatott közlése szerint személyi sérülés nem történt, az alagútban utasokat szállító szerelvény nem maradt.

Szóljon hozzá:

MTI / atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink