Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-07-12 10:00:00

Szigetvári: Sipos támogatása valószínűtlen

Nem hiszem, hogy tudnánk támogatni. Sipos úr ügye fontos, de még nem hoztunk formális döntést a fővárosi jelöltekről. – ezt Szigetvári Viktor mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A Magyar Nemzet írt arról, hogy Sipos Péter a PM 12. kerületi képviselője éveken keresztül „elfelejtette" feltüntetni a követeléseit a vagyonnyilatkozatában. A lap szerint 550 millió forinttal tartoznak neki, amit be kellett volna vallania, de nem tette meg. Szigetvári szerint volt egy ügye Siposnak, amiben igazságtalanul vádolták meg, de ez most más, ezzel nehezen tudja elképzelni, hogy az Együtt támogassa a jelölését, tette hozzá a politikus.

Pedig, folytatta Szigetvári, a két tavaszi választáson valami világosan kiderült, nevezetesen, hogy a több pártra szétesett ellenzéknek van esélye a választáson, de csak összefogásban. Ezért az Együtt mindenkit támogat, akinek esélye lehet, legyen az a szocialista, a DK, vagy az Együtt jelöltje. Pásztor Albert volt miskolci rendőrkapitányról szólva azt mondta, saját jelöltön nem gondolkodnak, mert nem könnyű megfelelő jelöltet találni, lejáratni pedig nem akarják magukat, Pásztort viszont nem tudják támogatni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink