Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-07-02 15:42:00

Pásztor Albert az MSZP és DK miskolci jelöltje

Pásztor Albertet, Miskolc volt rendőrkapitányát jelöli az őszi választáson Miskolc polgármesteri posztjára az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt - jelentették be a baloldali pártok helyi vezetői szerdai sajtótájékoztatójukon.

Tompa Sándor, a DK városi elnöke azt mondta: Miskolcon nem jó irányba mennek a dolgok. Békére van szükség, ezért azt javasolják, hogy Pásztor Albert volt városi rendőrkapitány legyen a demokratikus ellenzék közös polgármesterjelöltje, mert ő az "aki kimondja amit más körülír, és megteszi, amit mások nem".
   
Az 59 éves, eredetileg mérnök végzettségű Pásztor Albert tíz évig volt Miskolc rendőrkapitánya, 2000-ben az akkori, Fidesz-vezetésű városi önkormányzat javasolta erre a tisztségre.
   
Pásztor Albert a sajtótájékoztatón azt mondta, független jelöltként indul a választáson.

Update: Az Együtt nem támogatja, hogy Pásztor Albert, Miskolc volt rendőrkapitánya induljon a város polgármesteri címéért - közölte Szigetvári Viktor az MTI-vel.

Szigetvári Viktor azt mondta, a párt elnökségi ülésén hozott hivatalos döntés a miskolci sajtótájékoztatóval egy időben született meg, és utána hivatalos közleményt adtak ki arról, hogy nem támogatják a volt rendőrkapitány jelölését.

atv.hu / MTI

Ajánlom

További belföldi híreink