Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-06-29 07:50:00

Zsidó származású polgármester-jelöltet indít a Jobbik

A Jobbik Jakab Pétert kérte fel polgármester-jelöltnek. A jelenlegi önkormányzati képviselő maga mondta el: zsidó felmenőkkel rendelkezik.

Zsidó származású polgármester-jelöltet indít a Jobbik
Jakab Péter. Fotó: miskolc.hu

Vona Gábor pártelnök Jakab Péter jelenlegi önkormányzati képviselőt kérte
fel a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének – írja az Északhírnök. A politikust a párt helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen.

Az eseményt követő sajtótájékoztatón Jakab Péter megtiszteltetésnek nevezte, hogy mind a pártvezetés, mind a miskolci tagság bizalmat szavazott neki. Hangsúlyozta: az, hogy mára Miskolcon a Jobbik lett a legerősebb ellenzéki erő, a Fidesz váltópártja, a miskolci jobbikosok összehangolt csapatmunkájának a sikere, amit azzal lehet megkoronázni, ha ősszel megnyerik az önkormányzati választást. Mint mondta, a Jobbik készen áll a városvezetésre, a rend, a megélhetés és az elszámoltatás programjának a megvalósítására.

Kiemelte: rendet fognak tenni Miskolcon, ennek részeként pedig ingyen fogják felszámolni a gettókat. Kétféle embert fognak megkülönböztetni: az építőt és a rombolót, előbbit támogatni, utóbbit üldözni fogják, egyúttal véget vetnek annak, hogy a városban etnikai alapon osztogatnak érdemtelenül milliókat. „A származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni a Jobbik vezette Miskolcon"- jelentett ki, hozzátéve: erre ő maga a garancia, aki történetesen zsidó felmenőkkel is rendelkezik, emiatt azonban se előny, se hátrány nem érte a pártban.

Északhírnök / atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink