Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-05-19 14:03:00

Farkasházy újabb találkozót szervez

Június 21-én újabb szárszói találkozót szervez Farkasházy Tivadar - tudta meg az atv.hu. Értesülésünket az érintett is megerősítette, hozzátéve: a találkozó a tervek szerint "vidám lesz, nem szomorú".

A tavalyi, tíz év után megrendezett kerti parti után idén ismét Szárszóra invitálja vendégeit Farkasházy Tivadar - tudta meg az atv.hu. Értesülésünket a házigazda is megerősítette, aki szerint az idei szárszói találkozó "vidám lesz, nem szomorú", ő maga pedig számos meglepetéssel készül június 21-re.

A szárszói találkozó honlapján található fényképek tanúsága szerint eddig öt ex- és hivatalban lévő kormányfő, Horn Gyula, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt jelen Szárszón különböző időpontokban; a tavalyi találkozó arról volt nevezetes, hogy Konrád György itt szólította fel Mesterházy Attilát, hogy lépjen vissza az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltségétől Bajnai Gordon javára; illetve innen dobta ki Farkasházy Tivadar az Index munkatársait, akik lefotózták a legendás szárszói wc-t. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink