Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-05-16 20:28:00

CÖF-szóvivő az ATV-ben: elfogadható lenne a nagykoalíció

Meglepő kijelentést tett az ATV Hírvitájának élő adásában a héten a CÖF szóvivőjének választott ifj. Lomnici Zoltán. Szerinte „teljes mértékben” elfogadható lenne a jövőben egy Fidesz-MSZP nagykoalíció.

Meglepő kijelentést tett az ATV Hírvitájának péntek esti élő adásában a CÖF szóvivője. Ifj. Lomnici Zoltán egy jövőbeni Fidesz-MSZP nagykoalíció szükségességéről beszélt a műsorban. A videón 24:09-től kezdődik Lomnici gondolatmenete.

„Ismert jobbikos álláspont, hogy az MSZP és a Fidesz összezár, de hadd kérdezzem meg csendben és bátortalanul: miért lenne a jövőre nézve az rossz, ha olyan helyzet állna elő, mint Németországban, hogy a kereszténydemokraták és a szociáldemokraták együtt tudnának kormányozni?” – tette föl a kérdést az ATV hírvitájának élő adásában a CÖF szóvivője.

„Miért ördögtől való az a gondolat, hogy együtt fognak valamikor a jövőben kormányozni azok a pártok, amelyek most acsarkodnak?” – folytatta gondolatmenetét ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint a CÖF az idei országgyűlési választási kampányban nem a magyar baloldal, „csak bizonyos személyek” ellen kampányolt.

Somogyi Zoltán műsorvezető kérdésére, amely szerint Magyarországon személy szerint el tudná-e fogadni a nagykoalíciót, a CÖF szóvivője úgy felelt, hogy „teljes mértékben”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink