Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-04-28 06:23:00

Ismét tüntetők akadályozzák a munkát a megszállási emlékműnél

Folyamatosan frissülő hírek!

Hétfő hajnalban ismét tüntetők jelentek meg a Szabadság téren, mielőtt még a munkások hozzáfoghattak volna a német megszállási emlékmű építéséhez. A demonstrálók leültek az emlékmű talpazatánál és akár testükkel is meg akarják akadályozni az építést.

 • Elmentek a munkások

  április 28.hétfő 08:03

  Miután lepakolták az oszlopokat a teherautóról, szép lassan elszivárogtak a Szabadság térről a munkások- jelentette tudósítónk. A tüntetők továbbra is az emlékmű talpazatánál várakoznak.

  A demonstrálók szerint most nem szabad feladni, ha az első napokat "megnyerik", akkor a négynapos hétvége miatt az egész héten szünetelhet az építkezés.

 • Megérkeztek az emlékmű oszlopai

  április 28.hétfő 07:28

  Tudósítónk beszámolója szerint egy teherautónyi oszlopot hoztak az építési területre, azonban a rakományt nem a tüntetés helyszínén pakolták le, hanem kicsit távolabb, ott, ahol a munkások bódéjai vannak.

 • Reggeli kávézás

  április 28.hétfő 07:01

  Tudósítónk beszámolója szerint a munkások még mindig nem kezdtek dolgozni, jött még néhány tüntető, akik most éppen kávéznak.

 • Meghívták a nagyköveteket

  április 28.hétfő 06:25

 • Már ötkor kijöttek

  április 28.hétfő 06:20

  Az atv.hu tudósítójának beszámolója szerint a tüntetők most többen vannak, mint péntek reggel voltak. Negyed hét után a munkások még nem kezdtek el dolgozni, jelentette munkatársunk a helyszínről.

  atv.hu

Korábbi hírek betöltése

További belföldi híreink