Itthon

Megpaksolták a képviselők irodáit, ismét elővették a Simon-ügyet – ketyeg a kampány

Vetített a Greenpeace
március. 11. kedd 9:52

A Duna túloldaláról vetítette a Képviselői Irodaházra a Greenpeace a "Stop Paks 2" és "Fukushima" feliratokat. Az aktivisták a képviselőknek szerettek volna üzenni, hogy ne szavazzák meg a bővítést. Bozsó Brigitta, a Greenpeace klíma- és energiakampány-felelőse volt az ATV Start vendége.

Kocsis: szeretnénk folytatni a megkezdett munkát
március. 11. kedd 9:48

A Fidesz-KDNP a megkezdett munkát szeretné folytatni: a rezsicsökkentést, a munkahelyteremtést, a nyugdíjak reálértéknek növelését - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában. Kocsis Máté azt mondta, a Fidesznek és a KDNP-nek a család az első. A kormány családok érdekében tett intézkedései közül kiemelte a gyermekek után járó adókedvezményt, a kiskeresetűek adócsökkentését, a rezsicsökkentést és a minimálbér-emelést.

Kijelentette, meg kell védeni ezeket az intézkedéseket, mert a baloldali kormányok el szokták törölni ezeket. A baloldali pártok hosszú hónapok óta támadják a rezsicsökkentést, sőt Gyurcsány Ferenc DK-elnök ki is jelentette, hogy ő azt eltörölné - mondta a fideszes politikus.

Szepessy kártérítést kér
március. 11. kedd 9:42

Az Összefogás Párt nem jobb- vagy baloldali, hanem emberközpontú, problémamegoldó párt - jelentette ki a párt elnöke kedden, a Kossuth Rádiónak az országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában. Ez azt jelenti, hogy ha egy embernek nincs munkája, akkor attól függetlenül munkát kell biztosítani számára, hogy jobb, vagy baloldali - illusztrálta példával pártja filozófiáját Szepessy Zsolt. Hangsúlyozta, hogy tudatosan választották az összefogás nevet, mert az ország építése érdekében össze akarják hozni egymással a jobb- és baloldali embereket. Úgy vélekedett: a "baloldali összeállás névlopása" az oka annak, hogy csupán 59 jelöltjüket sikerült nyilvántartásba venni. Ezért jogi úton kártérítést kérnek - mondta Szepessy Zsolt.

Horogkeresztet fújtak a Horthy-szoborra
március. 11. kedd 9:40

Fekete horogkeresztet fújtak ismeretlenek a Hazatérés templománál felállított Horthy-szobrot védő üvegburkolatra. Az incidensről egy szemtanú számolt be az atv.hu-nak, aki kedd hajnalban sétált a templom előtt és látta a fekete horogkeresztet a szobrot védő üvegburkolaton.

Ahogy beszámoltunk róla, tavaly novemberben mintegy ezren tiltakoztak a Hazatérés temploma előtt, amikor Hegedűs Lóránt református lelkész jobbikos politikusokkal együtt felavatta Horthy Miklós szobrát.

Bokrosék önállóan indulnak az EP-választáson
március. 11. kedd 9:39

„Sokan és sokszor kérdezik, mikor lehet a Momára szavazni. Itt a válasz: május 25-én az európai parlamenti választáson. A Modern Magyarország Mozgalom önállóan méretteti meg magát az EP- választásokon!”- közölte Facebook-oldalán Bokros Lajos, a MoMa elnöke.

Kulka vezeti a baloldali ellenzék műsorát
március. 11. kedd 9:33

Közös megemlékezést tart március 15-én az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP. A megemlékezésen beszédet mond Gyurcsány Ferenc, Szabó Tímea, Fodor Gábor, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila is. A műsorvezető Kulka János lesz- közölték a pártok az atv.hu-val. A rendezvény programjai 14.30-tól kezdődnek majd.

 

Mesterházy Dunaújvárosban
március. 11. kedd 9:20

Kuncze mellett kampányolt tegnap Mesterházy
március. 11. kedd 9:19

Ön már szavazott?
március. 11. kedd 9:09
Bajnai: Orbán a munkahelyteremtésben is alulmúlta önmagát
március. 11. kedd 8:46

Közmunka = állami cselédség. Orbán a munkahelyteremtésben is alulmúlta önmagát- ezt poszolta legutóbb Bajnai Gordon, az alábbi videóval együtt.


"Azt mondták, menjek el közmunkára, mert 47 ezer forintból meg lehet élni. Állami cselédként dolgozzak a polgármester parancsára? Ez lett az én hazám!"