Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-02-24 12:41:00

Kép: Korábban is az Audi A6-ost kapta Rogán

A fideszes politikus A3-asa többször is javításra szorulhatott az utóbbi időben.

Audi A3-asa szervizbe került, ezért használta csereautóként az Audi A6-os autót Rogán Antal – erről a politikus múlt héten beszélt az Indexnek, miután olyan hírek láttak napvilágot, hogy Rogán olyan autóval közlekedik, ami nem szerepelt a vagyonbevallásában.

Az ATV egyik nézője ma olyan fényképeket küldött el szerkesztőségünkhöz, melyek alapján úgy tűnik, hogy az említett A6-os autót – a fotók tanulsága szerint valószínűleg – már nyáron is használta Rogán Antal.

A politikus sajtóosztályától ez ügyben az ATV azt a tájékoztatást kapta, hogy Rogán Antal több ízben is ugyanazt az Audi A6-ost kapta csereautóként a flottakezelőtől, így fordulhatott elő, hogy a közelmúltban és nyáron is az Audi A6-osban láthatták a politikust, és valószínűleg emiatt készülhetett a kérdéses fotó is.

Az egész autókérdés  egyébként azt követően merült fel, hogy az Index.hu információi szerint az Egyenlítő blog munkatársai folyamatosan követték az V. kerületi fideszes polgármestert, akinek magán- és politikai programjairól fényképeket készítettek.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink