Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-02-07 11:03:00

Tarlós: A Siemens és Isten kezében vagyunk

Nem vagyok jós, előfordulhat, hogy esetleg heteket csúszhat a 4-es metró átadása, ha biztonságkritikus hiba történik a sötétüzemi tesztben – erről Tarlós István beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A főpolgármester elmondta: nincs ember, aki ma megmondja, hogy lesz-e csúszás vagy nem, reméljük, hogy nem lesz semmilyen hiba. A városvezető kijelentette: a Siemens és Isten kezében vagyunk ebben az ügyben. Hozzátette: ha nem lesz semmilyen hiba, akkor nagyon határidőben át tudjuk adni a 4-es metrót. Tarlós István hangsúlyozta: a korábbi városvezetés sok átadási határidővel misztifikált, ő azonban a beiktatása után egy határidőt mondott, amihez tartotta magát.

Akiben van némi gondolkodóképesség, az azt látja, hogy feljavítottuk a finanszírozást, maximum néhány hetes csúszás lehet, ami semmi ahhoz képest, hogy 1992 óta misztifikálnak az átadással – jelentette ki. A főpolgármester kijelentette: tavasszal mindenképpen átadják az új metrót, de a kormányzat részéről nincs semmilyen nyomás azzal kapcsolatban, hogy a választások előtt történjen meg az átadás.

Február 3-tól Híradóink új időpontokban: 17.45-kor, 18.45-kor és 21.45-kor kezdődnek.


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink