Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-01-23 17:49:00

Kálomista az ATV-ben cáfol: nem 1 percért kapták a 6 milliót

Kálomista Gábor producer az ATV Csatt című műsorában reagált a vádakra, melyek szerint több mint 6 millió forintot kapott a cége egy egyperces filmért a közmédiától.

Kálomista az ATV-ben cáfol: nem 1 percért kapták a 6 milliót
Kálomista Gábor (fotó: hirek.sk)

Az Átlátszó.hu arról írt, hogy 2011 nyarán kötött megállapodást Kálomista Gábor cége, a Mega Film Kiadó Kft. nettó 6,541 millió forint értékben az MTVA-val, hogy legyártsa a „Déli harangszó – Alkotmány aláírás” című 1 perces anyagot, melyben Schmitt Pál aláírja az új Alaptörvényt.

Kálomista Gábor az ATV Csatt című műsor vendégeként elmondta, hogy az Átlátszó.hu ugyan megküldte neki a kérdéssort, de három perc múlva kitették a válaszaik nélkül a cikket.

A producer elmondta: több mint 20 fős stábjuk nemcsak ezt, hanem az MTVA műsoraihoz HD minőségben a Déli Harangszót is rögzítette az ország másfél tucat településén, amelyeket az utómunkát követően azóta is folyamatosan használ a köztévé. A szerződés szerinte hivatalos és érvényes volt.

„Nem egy ismeretlen cégről beszélünk, hanem Magyarország egyik legnagyobb filmgyártójáról, ami elérhető, ismert és nem bujdos senki elől” – mondta Kálomista Gábor.

A Csatt ma este 20.40-től látható az ATV-n

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink