Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2014-01-02 12:02:00

Schiffer és Hadházy a legfőbb ügyészhez fordult

Schiffer András és Hadházy Ákos közös nyílt levélben fordulnak Polt Péter legfőbb ügyészhez, hogy kiderüljön, a nyomozóhatóság miért mér kettős mércével- közölte a két politikus.

„Miért sietnek a házkutatással Horváth Andrásnál, amíg a trafikmutyiról ismertté vált Horváth István polgármester ügyében legfeljebb a nyomozás hosszabbításáról lehet hallani?”- áll a közleményben, melyet Schiffer András és Hadházy Ákos jegyeznek.

Az LMP frakcióvezetője és a szekszárdi trafikmutyit leleplező Hadházy Ákos önkormányzati képviselő nyílt levélben fordultak Polt Péter legfőbb ügyészhez.

Az LMP-s politikusok arra várnak választ, hogy „mi az oka a nyomozóhatóság példás alaposságának, amikor Horváth Andrásról, az ezermilliárdos áfacsalási botrány leleplezőjéről van szó, és miért csak a nyomozás halasztásáról lehet hallani, amikor az a kérdés, hogy Horváth István szekszárdi polgármester miként listázhatta az embereket a Fideszhez való hűségük alapján, amikor a trafikpályázatok elbírálásáról volt szó”.

A két politikus szerint kérdés, hogy mi okozza „a hatóságok passzivitását a trafikmutyi ügyében, és miért nem került sor Horváth Istvánnál vagy hivatalában is házkutatásra, ha ezt a nyomozóhatóságok feltétlenül szükségesnek látták Horváth András esetében?”

atv.hu

További belföldi híreink