Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2013-11-26 09:41:00

Tájékoztatni kell a társasházak lakóit a rezsicsökkentés hatásairól

Németh Szilárd több törvényt is módosítana. A közös képviselők pluszmunkát kapnak és arra is figyelniük kell, milyen betűtípussal nyomtatják ki a tájékoztatót.

Németh Szilárd rezsicsökkentésért felelős fideszes képviselő több törvényt is módosítana, hogy mindenki megfelelően értesüljön róla, hogy mit jelent társasháza számára a rezsicsökkentés- írja a 444.hu.

A társasházakban a közös képviselőnek ezentúl az is a feladatai közé tartozik majd, hogy tájékoztassa a lakókat a rezsicsökkentés hatásairól. „A közös képviselő vagy az intézőbizottság (többletdíjazás felszámítása nélkül) a rezsicsökkentések végrehajtásához kapcsolódó tájékoztatja a tulajdonostársakat (…) írásban, figyelemfelkeltő és a fogyasztók által jól látható módon elhelyezett hirdetmény útján (…) a rezsicsökkentések eredményeként a társasház tekintetében jelentkező megtakarításokról”- idézi a javaslatot a lap.

Németh azt is meghatározná, hogy melyik szolgáltatás esetében milyen színnel kell kiírni az adatokat és milyen betűtípussal, ugyanis a Times New Roman helyett az Arialt javasolja. A betűtípust bele is foglalták a törvénybe- írja a 444.hu.

atv.hu / 444.hu

Ajánlom

További belföldi híreink