Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2013-10-08 09:03:00

Felcsuti Péter kiszállt az Együtt 2014-ből

A szervezet egyik alapítója az ATV-ben jelentette be távozását.

Már nem tagja az idén márciusban létrehozott Együtt2014 Választói Szövetség Pártnak az egyik alapító, Felcsuti Péter, a Bankszövetség korábbi elnöke. Erről maga az érintett beszélt az ATV Start című műsorában kedd reggel. Felcsuti annak idején a Haza és Haladás tagjaként jegyezte az Együtt2014-et. „Augusztus közepe óta nem vagyok benne a Bajnai-csapatban” – mondta az adásban Felcsuti, aki nem értett egyet azzal, ahogyan az Együtt2014 az ellenzéki összefogást kezelte. Felcsuti szélesebb összefogást szeretett volna, és bár Gyurcsány Ferenccel sok vitája volt, a széles ellenzéki összefogás kérdésében vele értett egyet, ám ezzel az álláspontjával egyedül maradt az Együtt2014-ben.

Felcsuti azt mondta, az Együtt2014 nem jól képviseli az eredeti célt, az Orbán-rezsim leváltását, mert mindent ennek kellett volna alárendelni, például az egyéni ambíciókat is. 

Az ATV Start című műsora minden hétköznap reggel 5.55-től 8.30-ig tart. A műsor folyamán három élő híradóval is jelentkezünk. Mészáros Antónia és Rónai Egon legutóbbi beszélgetéseit itt nézheti meg.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink