Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2013-07-30 12:37:00

Rátámadt az ATV stábjára a szalkszentmártoni trafikos

Elvette a kamerát, majd megpróbálta megütni munkatársunkat.

Rátámadt az ATV stábjára a szalkszentmártoni trafikos

Nem várt fordulatot vett az ATV stábjának szalkszentmártoni tudósítása. Munkatársaink azért utaztak a Bács-Kiskun megyei településre, hogy riportot készítsenek az egyedülálló szituációról: a 4000 fős faluban összesen két nemzeti dohánybolt nyílhatott, a két bolt ugyanabban a családi házban kapott helyet közvetlenül egymás mellett, ráadásul az egyiket egy házaspár férj tagja, a másikat a feleség üzemelteti.

Munkatársaink előbb a helybélieket kérdezték: melyik üzletet részesítik előnyben, milyen alapon döntenek egyik vagy másik mellett, hol jobb a kiszolgálás.

Később megkérdezték az üzemeltető Szilágyi Józsefet, ám a férfi nem kívánt a kamera előtt nyilatkozni, viszont felírta az ATV stábautó rendszámát. Amikor észrevette, hogy munkatársunk kamerájával rögzíti ezt a jelenetet, odaugrott, kitépte a kézi kamerát az operatőr kezéből, és beszaladt vele a trafik mögötti épületbe, magánterületre.

Munkatársaink kihívták a rendőrséget. Mialatt a rendőrökre vártak, Szilágy megragadta a riporter ingét és ököllel ütő mozdulatot tett felé, ám végül nem ütötte meg.

A rendőrök kiérkezése után, két egyenruhás közvetlen közelében ismét ütő mozdulatot tett munkatársunk felé, ám a rendőr felszólítására végül ezúttal sem ütött.

Hogy hogyan végződött a váratlan bonyodalmakkal tarkított tudósítás, az kiderül az ATV ma esti Híradójában, 17.55-kor.

atv.hu  

Ajánlom

További belföldi híreink