Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2013-06-11 19:22:59

Verekedésbe fulladt a falunap, lemondott a Jobbik-közeli képviselő

A párthoz közelálló képviselő bőrfejű zenekart hívott a rendezvényre. A slepp tagjai megvertek néhány helyi fiatalt.

A legfrissebb hírekért, kommentekért, fotókért és részletekért csatlakozzon és olvassa az atv.hu Facebook oldalát, ahol a csatornával kapcsolatos háttérinformációkhoz is hozzájuthat! A legfrissebb videókért pedig ne mulassza el meglátogatni és feliratkozni a folyamatosan frissülő YouTube csatornánkra!

Egy 5-6 fős társaság provokálta a bulizókat a kereki falunapon: három férfit megvertek, majd a siófoki kapitányságon kötöttek ki – adta hírül tegnap a Sonline.hu. A rendelkezésre álló információk szerint a sportpályán tartott falunapon a részeg férfiak több fiatalt körbeálltak, beszorították őket a sarokba és saját társaikat kezdték el belökni közéjük, ezzel is provokálva őket. Eközben bántalmaztak egy helybeli személyt, majd a bajbajutott segítségére siető két férfit is megverték – írta a Siófoki Rendőrkapitányságra hivatkozva a lap. A rendőrség eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság miatt három férfi ellen.

Az atv.hu Kerekiből származó információi szerint az elkövetők nem helyiek voltak: a falunapon fellépő bőrfejű zenekar sleppjéhez tartoznak. Az esemény egyik résztevője lapunknak azt mondta, tudomása szerint a zenekart Sas Attila képviselő hívta meg. Sas független, ám Jobbik-közeli, ő és Csicsai László alpolgármester állíttatták fel Horthy Miklós szobrát Kerekiben.

Forrásunk szerint a falunapon kitört verekedés miatt Sas lemondott a képviselőségről. Más forrásunk szerint tényleg lemondott, de nem a verekedés miatt.  

Egy szemtanú azt mondta, az elkövetőknél szamuráj kard volt, amikor megérkeztek a rendőrök.   

Sas Attila megkeresésünkre kijelentette: „Mivel igazságtalannak tartom a sajtót, nem kívánok nyilatkozni. Szebb jövőt!”  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink