Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-11-26 20:28:48

Schmuck kitűzi magára a sárga csillagot

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke kijelentette:a Jobbik képviselőjének mai felszólalásával a magyar parlamentben is megjelent a fasizmus, ezért szolidaritása jeléül holnaptól kitűzi magára a sárga csillagot.

Schmuck kitűzi magára a sárga csillagot

A jobbikos Gyöngyösi Márton felszólalásával megjelent a fasizmus a parlamentben, elképesztő, hogy egy demokratikus párt sem emelte fel ez ellen a szavát – ezt Schmuck Andor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Jobbik országgyűlési képviselője arról beszélt az Országgyűlésben, hogy fel kellene mérni, mennyi zsidó van a magyar kormányban és a parlamentben. 

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke kijelentette: nincs tovább, ennek gátat kell szabni. Hozzátette: szolidaritása jeléül holnaptól kitűzi magára a sárga csillagot. Az MSZDP vezetője elképesztőnek tartja, hogy ezt a demokratikus parlamenti pártok elviselték és ott ültek némán. Vétkesek közt cinkos, aki néma, én nem tudok néma maradni – magyarázta. 

Schmuck Andor elmondta: nagyon bántja, hogy sem a Fidesz, sem az MSZP nem reagált az elhangzottakra. Kijelentette: minden normális embernek azt kell mondania, hogy elég volt, ha ebben nem lépünk közösen, akkor semmiben, ezt nem lehet tovább tűrni. 

Az MSZDP elnöke úgy véli, meg kell mutatni, hogy a Jobbik támogatottsága sehol sincs a demokraták erejéhez képest. Ki kell állni a kisebbségek mellett, minden épeszű embernek ezt kell tennie – tette hozzá.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink