Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-11-08 07:36:59

Karácsony: Orbán Viktor meg fog bukni

Meglepő adat, hogy az Együtt 2014 választói mozgalom a legerősebb ellenzéki erő, hiszen ez még egy képlékeny formáció – ezt Karácsony Gergely mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Karácsony: Orbán Viktor meg fog bukni

A legfrissebb hírekért, kommentekért, fotókért és részletekért csatlakozzon és olvassa az atv.hu Facebook oldalát, ahol a csatornával kapcsolatos háttérinformációkhoz is hozzájuthat! A legfrissebb videókért pedig ne mulassza el meglátogatni és feliratkozni a folyamatosan frissülő YouTube csatornánkra!

Az LMP frakcióvezető-helyettese szerint nagyon kevés dolgot lehet tudni az együttműködésről, nem ismerjük a programjukat, nem tudjuk, ki a vezetője és kik csatlakoznak hozzájuk. Amíg nem konkrét dolgot kínálunk fel, könnyű népszerűnek lenni, hiszen az emberek azt látnak bele, amit akarnak – vélekedett. Karácsony Gergely azt mondja: nagy igény van az emberekben a változásra, nemcsak abban az értelemben, hogy le kell váltani a kormányt, de abban is, hogy ne térjünk vissza a 2010 előtti folyamatokhoz sem. A frakcióvezető-helyettes szerint van potenciál az Együtt 2014-ben, hogy felkavarja a politikai állóvizet, de az LMP még nem döntötte el, hogy csatlakozik-e az összefogáshoz.

Orbán Viktor meg fog bukni 2014-ben, ez nem kérdés, a Fidesz folyamatosan veszíti el a szavazókat, ennél lejjebb már nem nagyon van – fogalmazott. Karácsony Gergely szerint az a legfontosabb, hogy az összefogás résztvevői összeegyeztessék a programjaikat, ez fontosabb, mint a személyi kérdések. A választási törvénnyel kapcsolatos újabb fideszes módosítókról azt mondta: életveszélyesek a módosítók. A politikus úgy véli, az egyik módosító korlátozná a kampányt, kiszorítaná azt a kereskedelmi tévékről és az internetről és az óriásplakátokra száműzné. A hirdetőtáblák viszont Simicska Lajos és Nyerges Zsolt kezében vannak – tette hozzá.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink