Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-06-21 10:42:59

Váratlan fordulat: Bajnai és Áder az élre tört

Miután olvasóink a Facebookon beszavazták a Nagy Politikus Bajnokság résztvevői közé, át is vette a vezetést Bajnai Gordon.

Az atv.hu rendezésében első ízben kerül megrendezésre Magyarországon a "Nagy Politikus Bajnokság". A részletekért kattintson Facebook-oldalunkra!

Bajnai Gordon korábbi miniszterelnökre több ezer szavazat érkezett, ezzel magabiztosan vezet. Az ellenzéki politikusok közül a második helyen Vadai Ágnes, a harmadikon pedig Mesterházy Attila MSZP-elnök áll. Így – az erőnyerő Gyurcsány Ferenccel kiegészülve – jelen állás szerint ők jutnak tovább a nyolcas döntőbe.

A kormánypárti politikusok közül Ángyán József eddig a favorit, a második helyre azonban feljött Áder János, aki szintén Olvasóink szavazatai alapján került be a játékba. A köztársasági elnököt Kövér László és Budai Gyula követik, azonban a péntek délutáni határidőig még teljesen átrendeződhet a mezőny. Ezen az oldalon Orbán Viktor a kiemelt, a miniszterelnök tehát szintén ott lesz a nyolcas döntőben. Ahol is két négyes csoportban, körmérkőzéses rendszerben dől el, melyik négy résztvevő jut az elődöntőkbe.  

Szavazzon Ön is a Nagy Politikus Bajnokság döntőseire az atv.hu Facebook-oldalán!

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink