Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-05-10 13:46:59

„Ne ugassál” Beszóltak Novák Elődnek a parlamentben

A Jobbik felszólítja Bánki Erik fideszes képviselőt, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot Novák Elődtől, a Jobbik alelnökétől.

atv.hu a Facebookon! Ossza meg véleményét a közösségi hálón is!

A Jobbik felszólítja Bánki Erik fideszes képviselőt, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot Novák Elődtől, a Jobbik alelnökétől, amiért szerdán az Országgyűlésben azt mondta az ellenzéki politikusnak címezve: "ne ugassál kis köcsög" - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Farkas Gergely.

   

A jobbikos képviselő felidézte: a sporttörvény vitájában hangzott el Bánki Erik szájából ez a mondat, amelyet több jobbikos és egy LMP-s képviselő is hallott.    

A Jobbik szerint Bánki Erik viselkedése elfogadhatatlan és méltatlan, valamint jó példája a "fideszes arroganciának és nagyképűségnek". Éppen ezért a Jobbik a csütörtöki házbizottsági ülésen azt kérte, hogy Bánki Erik a televízió nyilvánossága előtt, a hétfői plenáris ülésen kérjen bocsánatot Novák Elődtől.    

Novákot nem először támadják...

Farkas Gergely szerint ugyanakkor kicsi a remény a bocsánatkérésre, mivel Balla György, a Fidesz frakcióigazgatója "Bánki Erikéhez hasonló stílusban" visszautasította a kérést a házbizottság ülésén.

atv.hu / MTI

Ajánlom

További belföldi híreink