Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-03-23 06:20:58

Újabb fideszesről derült ki: vitt magával kísérőt az Azori-szigetekre

Tovább bővült az azori-szigeteki utaslista. A Blikk Szűcs Lajosról, a Pest Megyei Közgyűlés Fideszes elnökéről és Mengyi Roland borsodi elnökről derítette ki, hogy kísérőt vittek magukkal az atlanti-óceáni üdülőhelyre. Szűcs Lajos korábban az Egyenes Beszédben cáfolta, hogy kísérővel utazott.

Újabb fideszesről derült ki: vitt magával kísérőt az Azori-szigetekre

Az Azori-szigetek egyik üdülőhelyén tartott konferenciát 12 fideszes megyei közgyűlési elnök és alelnök novemberben. Több napot töltöttek az egzotikus szigeteken. A sokmilliárdos adósságokat felhalmozó megyék vezetői a páneurópai roma stratégiával magyarázták az utat. A politikusok közül korábban senki sem ismerte el, hogy kísérőt is vitt volna, azóta azonban kiderült: ennek éppen az ellenkezője igaz. A Blikk a külföldi szervezőktől megtudta: a 12 megyei vezető mellett még két fő volt a hivatalos delegáció tagja. Mengyi Roland borsodi elnököt Varga Ferenc külügyi tanácsadó, Szűcs Lajost, a Pest Megyei Közgyűlés fideszes elnökét pedig Orgoványi Ágnes külügyi tanácsadó kísérte. Szűcs Lajos néhány hete az ATV Egyenes Beszédben többszöri visszakérdezés után is cáfolta, hogy lett volna kísérője.

„Vitt kísérőt, vagy nem vitt kísérőt?” – kérdezte Kálmán Olga a politikust.

„Nem vittem” – válaszolta az. „Tehát egyedül utazott!” – húzta alá az ATV műsorvezetője, mire Szűcs azt felelte, hogy igen. A politikus hozzátette: szerencse, hogy nem vitt kísérőt, az Azori szigetek ugyanis nem éppen turistabarát hely.

Egy Géza nevű olvasónk hírünk megjelenését követően a Facebookon így reflektált a fideszes politikus szavaira: "munkámból kifolyólag - zenész vagyok - több alkalmam is volt megismerni az Azori-szigeteket. Egy mediterrán jellegű, káprázatosan gyönyörű, minden várakozást túlszárnyaló hely. Ha valaki szeretne egy olyan helyen feltöltődni, ahol az érintetlen, csodálatos természet és a tiszta, rendezett, civilizált körülmények minden áldását egyszerre szeretné élvezni, akkor ez az egyik legalkalmasabb hely... ja, és az ivóvíz természetesen nem probléma."

A Blikk egyébként a felsoroltakon kívül még két magyar kísérőről tud. Kovács Ferenc Vas megyei elnököt, és Nagy Kálmán Zala megyei alelnököt is a felesége kísérte el.

atv.hu

A hét kérdése, fotók, videók, kommentek - kövessen minket a Facebookon és a Twitteren is!

További belföldi híreink