Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-02-15 14:07:59

Lemondott a Jobbik székesfehérvári képviselője

Gál Péter Pál Vonától várta azt a véleményt, ami egy település érdekében végzett munkát magasabb rendűnek fogad el, mint bármely párt érdekeit, de nem kapott választ.

A mai testületi ülésen jelentette be Gál Péter Pál, a Jobbik fehérvári képviselője, hogy a mai nappal beadta Vona Gábornak a Jobbikból történő kilépését. A képviselő – tekintettel arra, hogy mandátumát a Jobbik színeiben szerezte – lemondott önkormányzati képviselői helyéről is- írja a fehervar.hir24.hu.

A város gazdasági tanácsnoka, a Gazdasági Bizottság tagja elmondta, nem kíván azonosulni a fehérvári szervezetben történő változásokkal, melyet a párt országos elnökének is jelzett. Gál Péter Pál a Székesfehérvári Jobbik alapító tagja, hozzá fűződik a radikális fehérvári szárny megszületése. Városi elnökként gyakorlatilag egy személyben hozta létre a Jobbik székesfehérvári programját 2010-ben.

Tekintettel arra, hogy ragaszkodott ahhoz, hogy a város érdekei kerüljenek előtérbe a pártérdekekkel szemben, a helyi szervezet a tavalyi év során kizárta a szervezet soraiból. Az országos elnöktől várta volna azt a véleményt, ami egy település érdekében végzett munkát magasabb rendűnek fogad el, mint bármely párt érdekeit. Vona Gábortól a mai napig nem kapott választ, döntését ezért hozta meg.

A politikus az interjúban azt is elmondta, hogy mélységesen csalódott az utóbbi hónapokban. A beszélgetést itt olvashatja!

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon az atv.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

Ajánlom

További belföldi híreink