Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-02-03 11:16:59

"A fájdalom elmondhatatlan" Megrázó levél a Malév vezérigazgatójától

Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója 2012. február 3-án, reggel hat órakor írt drámai hangvételű tájékoztató levelet a légitársaság leállásáról. A levél az ATV birtokába jutott.

"A fájdalom elmondhatatlan" Megrázó levél a Malév vezérigazgatójától

„Tisztelt Munkatársaim! Tegnap még bíztunk abban, hogy a fejünk felett egyre gyorsabban gyülekező felhők eloszlanak. A Malév összes munkavállalója, köztük a menedzsment is reménykedett abban, hogy egy magánbefektető segítségével új lapot nyithatunk” – kezdte a vezérigazgató. „Ma reggel sajnos azonban bekövetkezett az, amitől a legjobban tartottunk, és aminek elkerüléséért mi is és Önök is egytől-egyig – azáltal, hogy munkájukat eddig a pillanatig kitartóan és becsülettel végezték – mindent megtettünk” – írta a levelében, valamint hozzátette: az utolsó pillanatig még volt egy leheletnyi remény az üzemeltetés folytatására és sokáig az utasok bizalma is töretlen volt.

„A fájdalom elmondhatatlan, amit most érzünk. Sokan szinte gyerekként kerültünk ide, vannak, akiket csak rövid ideje ejtett rabul a kerozin gőze. Úgy érzem, mindannyiunk nevében mondhatom, életünk értelme volt ez a cég. Generációk dolgoztak itt és most családok élete fordul fel egy csapásra, a Malévben élt életünk lezárul. Nincs végszavam, nehéz búcsúzni” – írta a vezérigazgató.

A Malév csődjéről percről percre szóló tudósítással jelentkezünk, exkluzív információkkal, fotókkal, hangfelvétellel. Erre a linkre kattintva elérheti folyamatosan frissülő cikkünket!

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon az atv.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink