Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2012-01-25 05:20:06

„Te, ez nem a Gyurcsány?” Miskolcon turnézik a DK

Az együttélési problémákkal és a szegénységgel ismerkedik Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Miskolcon, az avasi lakótelepen. Egy ottani család hívta meg magához. Vendégeskedése közben a volt miniszterelnök arról beszélt: újra kell gondolni azt a liberálisnak tekintett felfogást, hogy a magántulajdon szent és sérthetetlen. Gyurcsányhoz hasonlóan a Demokratikus Koalíció több tagja is beköltözött egy-egy családhoz, hogy közvetlen közelről lássa a helyiek problémáit.

„Te, ez nem a Gyurcsány?” Miskolcon turnézik a DK

Kirakós játékkal és a Szilas utcai óvodásokkal kezdték a napot a Demokratikus Koalíció (DK) egyes tagjai Miskolcon. A párt tagjai három napra költöztek be az Avasi lakótelepre, hogy testközelből ismerjék meg az itt élők gondjait és lehetőségeit.

A politikusok szétszórva a lakótelepen, más-más családoknál szálltak meg, Vadai Ágnes például egy fodrász szalon tulajdonosánál, aki kezelésbe is vette a politikus göndör fürtjeit.

Gyurcsány Ferencet vendéglátói, Laci és Katalin invitálták levélben a volt miniszterelnököt, hogy utazzon le és nézze meg, hogy élnek a helyiek.

Kedden Molnár Csaba is fáradtnak tűnt, ő fiatal művészeknél lakik, akik este bulizni vitték. A politikus szerint mindenki szívesen fogadta őket, még akkor is, ha nem az ő szimpatizánsaik.

Az biztos, hogy az ismertséggel nem volt baj. Bár Gyurcsány Ferenc szerint volt arra precedens, hogy kikiabáltak neki az erkélyről, hogy hajrá MSZP. Vélhetően nem tudták, hogy már nem a szocialista pártot kell személyében tisztelni…

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a helyiek együttélési gondjait a társasházi törvény megváltoztatása orvosolhatná.

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon az atv.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink