Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2010-04-13 05:09:59

Pálffy bejutott a Parlamentbe

Maga közölte a hírt az atv.hu-val.

Pálffy bejutott a Parlamentbe

Pálffy István bejutott a Parlamentbe. Az egykori műsorvezető saját maga közölte a jó hírt az atv.hu-val  a Fidesz választási éjszakáján vasárnap. Az újdonsült kereszténydemokrata politikus a Fidesz-KDNP kétharmados parlamenti többségével kapcsolatban azonban óvatosan nyilatkozott, azt mondta: az csak a második fordulóban fog eldőlni.

A Fidesz ünnepségén egyébként számos celeb megjelent. Balázs Fecó lapunknak páldául az eredmények kihirdetése előtt még arra tippelt, hogy a Fidesz nem szerez kétharmados parlamenti többséget. Andy Vajna pedig arról értekezett, hogy nincs semmi meglepő  abban, ahogy a magyar bal- és jobboldal ellenérzéssel viseltetik egymás iránt. A világhírű producer azt mondta, a republikánusok ugyanilyen kérlelhetetlenek a demokratákkal és viszont.

Az Edda frontembere talpig bőrben érkezett a Fidesz-győzelem ünneplésére. Pataky Attila kérdésünkre – az eredmények ismeretében – elmondta, kis csodában hitt, de ma nagy csoda történik, hiszen kétharmados felhatalmazást kap a Fidesz. Patakynak elege van az elmúlt nyolc évből. Lázár Vilmos, a CBA tulajdonosa azt mondta, azért indították el az „Ítéletidő” feliratú  plakátkampányt, mert azt akarják, hogy vonják felelősségre a felelősöket. Pataky élénken bólogatott.

Ajánlom

További belföldi híreink